WIJKEN & ACTIVITEITEN

Even voorstellen

Uitleg aanmelden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden voor de deelnemende kinderen:

 1. We gaan positief met elkaar om en letten op ons taalgebruik (je mag dus niet vechten, treiteren of schelden).
 2. We spreken positief over de ander en werken zo aan een goede sfeer in de groep.
 3. We sluiten niemand buiten.
 4. We noemen elkaar bij de voornaam en luisteren naar elkaar.
 5. We lachen elkaar niet uit en beoordelen niemand op uiterlijk.
 6. We blijven van de spullen van een ander af.
 7. Kleding die je draagt tijdens deelname aan activiteiten moet aangepast zijn aan de activiteit. Dus sport- of vrijetijdkleding tijdens sport en bewegingslessen, en kleding die vuil mag worden tijdens kunst en cultuur lessen.
 8. Toppie is niet verantwoordelijk voor het verlies, diefstal of schade van / aan kleding en / of andere eigendommen. Wij raden je dan ook aan om kostbare spullen thuis te laten.
 9. Wanneer je je inschrijft voor een activiteit ben je niet automatisch aangemeld voor die activiteit. Hier ontvang je een aparte e-mail van Toppie over.

Algemene voorwaarden voor de ouders/verzorgers:

 1. Kinderen hebben toestemming van hun ouders als zij het aanmeldformulier hebben ingevuld.
 2. Ouders zijn verantwoordelijk voor het verstrekken van correcte gegevens zoals telefoonnummers en e-mailadres, zodat wij u in geval van nood kunnen bereiken.
 3. Toppie is niet verantwoordelijk voor het brengen en halen van kinderen voor een activiteit.
 4. Ouders geven bijzonderheden van hun kind door, zowel fysiek als psychisch als dit van nut is voor het functioneren van het kind. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Denk hierbij aan ziektes, doofheid, een motorische stoornis, medicijnen etc. Deze informatie kan bij inschrijving in het veld: “opmerkingen” genoteerd worden.
 5. Als kinderen meedoen aan activiteiten kunnen er door Toppie foto’s en filmopnames gemaakt worden. Deze kunnen door ons op deze website of social media kanalen geplaatst worden, of gebruikt worden voor een persbericht in de krant of de websites van alle bij dit project betrokken organisaties. Bij inschrijving geeft u automatisch toestemming voor gebruik van dit materiaal.
 6. Als kinderen mee mogen doen aan een activiteit gaan we er ook vanuit dat zij aanwezig zijn, tenzij er een geldige reden is voor afwezigheid. Wanneer kinderen niet aanwezig kunnen zijn, moeten zij zich afmelden voor de activiteit.
 7. Bij elke inschrijving dient u akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden.
 8. Indien deze voorwaarden wijzigen wordt u hiervan op de hoogte gebracht.